L’extreballadora de Cal Campaner, la Sra. Aroa Céspedes, lamenta el dany causat amb les acusacions contra l’establiment

Girona, 19 de juliol de 2013. L’extreballadora de Cal Campaner, Aroa Céspedes, lamenta les conseqüències que han tingut les seves acusacions contra els responsables i els treballadors de l’establiment. La Sra. Aroa Céspedes aclareix que en cap moment ha volgut iniciar una campanya en contra de Cal Campaner i es desvincula dels comentaris que han aparegut en els darrers dies a les xarxes socials.

L’extreballadora es compromet a intervenir per posar fi a la polèmica creada al voltant de les seves manifestacions públiques a alguns mitjans de comunicació i afirma que en cap cas s’havia plantejat aquest objectiu.

Els responsables i treballadors de Cal Campaner, lamenten també la immerescuda repercussió d’aquest afer, sobretot centrat a les xarxes socials, que ha provocat uns danys importants a l’establiment. A la vegada però, celebren que s’hagi posat fi a la polèmica sorgida arran de les declaracions de la Sra. Aroa Céspedes.

Els responsables i treballadors de Cal Campaner manifesten la seva satisfacció pel fet que tot s’hagi aclarit i que hagi quedat acreditat de manera expressa que el local compleixi la normativa sanitària.

Fonts oficials: sergiocaballero.cat gerio.cat facebook.com/BoicotCalCampaner llibertat.cat

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *